Enkeli kuoleman

Runoilija Jasmi

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jäätynyt enkeli
enkeli kuoleman
ei puhu,
mutta on kaiken pää.
Pää pahuuden

Ei hengitä,
mutta antaa hengittää
hengittää pienen elämän
elämän
elämän täynnä pientä onnea

oikea onni kohdataan vasta ylhäällä.

Ei tunteita,
eikä rakkainta

Selite: 
Vanha paska.
Kategoria: 
 

Kommentit

mikä vanha paska tämä muka on
kenelle valehtelet - itsellesi ?:>

'oikea onni kohdataan vasta ylhäällä'

= en ole taas pitkään aikaan
löytänyt lausetta joka kuvaisi
totuutta oikeasti noin täydellisesti

.

Synkkä runo, mutta silti hyvä...

hui. :o
upea tää.
ehkäpä tällaista runoa ei synny,
kon kokemusten kautta. :o

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jasmi Tuska 24.10.2007 26 Runo
Jasmi Pelko elää 4.9.2007 15 Runo
Jasmi Noname 4.9.2007 9 Runo
Jasmi Enkeli kuoleman 21.8.2007 3 Runo
Jasmi Lelu 21.8.2007 7 Runo