Suihkulähde

Runoilija Rosala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2007
Viimeksi paikalla: 23.11.2016 1:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuka sammutti suihkulähteen
juuri silloin
kun ihoni janosi sen pisaroiden kosketusta
juuri silloin kun aurinko oli juuttunut paikoilleen
lämmittäen tutulla ja turvallisella tavalla

kuka sammutti suihkulähteen
juuri silloin
kun kyllästyin tähän tasaiseen lämpöön
juuri silloin kun aurinko oli juuttunut paikoilleen
ja lämpö tuntui tukahduttavalle

kuka sammutti suihkulähteen
juuri silloin
kun lämpö ei riittänyt

kuka sammutti suihkulähteen
juuri silloin
ymmärsin
kuka sammutti suihkulähteen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Rosala Sattuu jo aiemmin 22.8.2014 0 Runo
Rosala yrittänyttä jne... 25.7.2014 0 Runo
Rosala Suihkulähde 25.7.2014 0 Runo
Rosala loppu? 17.2.2014 1 Runo
Rosala Ikävä 6.11.2013 0 Runo
Rosala nyt 19.10.2012 2 Runo
Rosala bodausta 26.4.2012 2 Runo
Rosala huomenta 25.2.2012 2 Runo
Rosala pohdinto 18.9.2011 4 Runo
Rosala sinä 18.9.2011 1 Runo