kaipuu

Runoilija haidiih

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 10.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ystävä ain olet mun, en voi sua unohtaa/
menneitä mä usein mietin, kun kanssasi olla sain/
nyt sydämeni vuotaa verta, on kyynel poskellain,
miks sä lähdit pois?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti kirjoitettu, kertoo kaipauksesta!

 

Käyttäjän kaikki runot