Kenen kasvot peilissä

Runoilija Kuudes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen minä.
Mitä muuta odotit?

Ugh.
 

Prinsessat ja prinssit olivat ne täydelliset
saivat kaiken haluamansa
sitten tuli perintöprinsessat, Paris Hiltonit ja ne muut
ne eivät olleet täydellisiä vaikka niin väitettiin

Kuka on täydellinen, kuka on onnellinen?

Se olet sinä! Katso peiliin - näe se miksi olet tullut
Se olet sinä! Huuda omaa nimeäsi - ja huomaa hienoimmat asiat
Se olet sinä! Kaunis ja ihana - minä kehun, hymyile sinä
Se olet sinä! Juuri siinä, älä edes kuvittele muuta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikealla asialla liikut:) Liikaa katsotaan muita täydellisinä ja unohdetaan itse kokonaan.

 

Käyttäjän kaikki runot