Nimetön

Runoilija Kuudes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen minä.
Mitä muuta odotit?

Ugh.
 

Se tyttö ei itkenyt puistonpenkillä
ei linja-autoissa eikä sateessa
se ei jaksanut esittää, se ei jaksanut olla
se halusi rikkoa ikkunan
heittää tiiltä ihmisten päälle
purkaa tuskansa johonkin
maalata huoneensa mustaksi

Se ei koskaan ei ikinä
olisi kuvitellutkaan
juoksevansa pois, sateessa,
ei rakkaudesta riutuvansa.

Missä on pointti?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hieno. Synttärii.

 

Käyttäjän kaikki runot