kuutamolla

Runoilija Orkideah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2007
Viimeksi paikalla: 6.8.2017 23:34

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.7.1984

 

kuuluisa kuutamo

olen yötaivaan, läpivalaisevan kuun, kömpelö opetuslapsi.
olen se joka opetuksia opettaa vaikka itsekkiin vasta opiskelee. olen yhtä pätevä opettamaan päivälle yöstä, aamulle illasta kuin on terveyskeskuksen päivystävä, hintelä ja pelokkaan näköinen, neljännenvuoden kandi, pätevä diagnosoimaan kipukynnykseni korkeutta. juu.
teoriassa ja ulkopuolelta seuratussa ihmisuhdesolmussa olen kuulu, ymmärtämisessä, syiden ja seurausten ja niiden jälkeisten ratkaisujen näkemisessä, itsestäänselvää..ajatttelen. Itse kun epätoivoisesti omia ihmisuhdesolmujani availen, en näe metsää puilta enkä kuule vaikka metsä vastaa.olen kuin jeesuksen aikalaiset, ulkokullatut fariseukset, kirjanoppineet jotka tietävät asian, mutta omalle kohdalle osuessa teorian käytäntöön sovittaminen ei onnistu edes kolmestakymmenestä, kolmestakymmenestätuhannestakaan hopearahasta.
en kuule, olen kuutamolla.

Selite: 
tietämättömyydestä, pienuudesta..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot