Liian erilaiset

Runoilija Pupu82

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.5.2011
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 10:30

Asuinpaikka: Alavus
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1982
Facebook:

 
Mä laiturilla katselen
tätä hämärtyvää iltaa
ja hetkiämme muistelen
kun uimme pitkin kuunsiltaa.

Vastaranta kaukana on,
jonne yhdessä soudeltiin.
Suudeltiin alla kuutamon
ja alla sen myös erottiin

Me liian erilaiset oltiin toisillemme
sen vuoksi enää yhdessä me ole emme.
Ei vain liian erilaiset sovi toisilleen
silloin parempi on teiden johtaa erilleen.

Huomaan aamun sarastavan,
kun havahdun muistoistani.
Ja aamukasteen kastavan
mun jalkapohjiani.

Huokaan hiljaa ja käsitän,
olit kuitenkin hyvä niin.
Merkitsit mulle enemmän,
koska näin jäit mun haaveisiin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot