Broken dream

Runoilija Kristine

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.7.2007
Viimeksi paikalla: 9.5.2017 11:33

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.1.1991
Facebook:

Hups, tässä kuussa ilmestyy ensimmäinen runokirjani! Pitää pitkästä aikaa aktivoitua täälläkin! Laittakaa kommentteja, yritän vastailla kaikkiin!
 

Alone again
where I wished
never to be
In a broken dream

You heard me crying
and I wanted to deny it
But my voice in darkness,
it was trembling

In a broken dream
a broken world

You reached out to me
but I said I don't need
the false hope
you were feeding me

Never ending

I drove you away
my fragile soul
could not survive
in the light you made

Alone again
where I wished
never to be
In a broken dream

Alone again
where I wished
never to be
in my broken dream

Never ending...

Selite: 
Enemmän kai lauluntapainen kun runo?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot