Tilaisuus

Runoilija Kristine

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.7.2007
Viimeksi paikalla: 9.5.2017 11:33

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.1.1991
Facebook:

Hups, tässä kuussa ilmestyy ensimmäinen runokirjani! Pitää pitkästä aikaa aktivoitua täälläkin! Laittakaa kommentteja, yritän vastailla kaikkiin!
 

Tahdon kertoa mitä menetimme tuona
ikimuistoisena päivänä
Silloin vastaus oli ei sittenkään,
ei tässä ole sittenkään mitään

Lehdet olivat silloin tuloillaan
aurinko oli keltaisempi,
Oli vapaus ja odotus
kesän ensimmäisenä päivänä

Istuin leikkipuistossa ja odotin sinua
sata kierrosta karusellissa
Päivä meni pilveen
ja kirkon kello löi keskiyötä

Unohdit minut, etkä vastaa
unohdit kauniin lupauksesi
Koska kuiskasit sen kaukaa
katoaa se tuulen nimen mukaan

Sinne meni rakkaus, tilaisuus,
tai ei sittenkään mitään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot