Elämä ei voita mua vaan mä voitan elämän

Runoilija nesspu

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 24.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En koe olevani heikko, hieman vääränlainen vaan.
En oo niinkuin muut, koska mua ei edes ole.
En ole siis kukaan, olen kaikki.
Jokaisessa ihmisessä on jotain samaa mun kanssa,
en omista omaa itseäni.
Nyt haluun taas hetken vaan pohtia maailmaa,
uppoutua kirjojen salaperäiseen maailmaan
ja antaa ajatusten lentää.

Mennä kohti vuoria, kiivetä ylös
ja laskea pulkkamäkeä alas.
Ihan niinkuin kirjoissa,
elämäni on kirjoitettu jo entuudestaan
ja kohta on taas juonenkäännöksen aika.
Sitä odotellessa,
elämä ei voita mua vaan mä voitan elämän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot