Yksinäisyys

Runoilija Pinttu91

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän haluinen nuori tyttö. Haluun ain kokeilla kaikkee uutta. :) "Elämä ei anna,se ottaa"kuuluu tän tytön motto.! Ja se on kyl ihan totta,että elämä vie ja ei anna takaisin. Hullua on mun meno muutenkin.. Yleesä ei voi mennä minnekkää,ilman et ottais jotain. Joteki nyt toi alkoholi on vieny voiton mun elämästä.
 

Ehkä tää yksinäisyys ei oo maailman loppu.
Yksinään ei oo kummiskaan kivaa.
Ois vaan joku kuka rakastaa eikä jättäis yksinään.

Hyljättynä yksin isos maailmas.
Pienenä ja yksinäisenä.

Matka ei jatku enää.
Ei koskaan.

Hyvästi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Normaalisti en pidä tällä kirjoitustyylillä kirjoitetuista runoista, enkä muutenkaan tämän tyylisistä runoista, mutta nyt tämä jotenkin iski kuitenkin.
Kyllä ne pienet ja yksinäisetkin huomataan, tulee vielä ihmisiä joilla on jotain ikuista ja pysyvää annettavaa.

Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot