Värityskuva

Runoilija ValkeaRuusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämmönen pöytälaatikkorunoilija...
 

Elämällä on ääriviivat
eikä meidän tarvitse kuin
tarttua liituihin ja tehdä siitä
itsemme näköinen, elävä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vetoaa muhun ku tykkään
värittämisestä muutenki.

Nätti <3

Kauniisti piirsit elämän kulkua.

 

Käyttäjän kaikki runot