Avaruus

Runoilija ikijää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Konstaapelipari käyskenteli nurmikentällä. Keskusteluni viinipullon kanssa kävi aina vain kiihkeämmäksi.
"Tarvitaan kaksi poliisia, valitse sinä."
Tahmea katseeni tarttui sinipukuisiin miehiin kuin toffee hampaisiin.
"Asento!" viinipullo pihisi.
Toinen konstaapeleista katsoi minua virnuillen. Kumarsin syvään, aivan kuten elokuvissakin. Niissä, joissa miehillä on nahkaliivit ja naisilla parempaa tekemistä. Joku puhalsi saippuakuplia minun suullani ja ihmiset ympärilläni alkoivat kirkua. Poliisit eivät aikailleet: oli kuin aurinko olisi polttanut reikiä lävitseni. Kesä, kesä, kesä!
Huomaamattani taivas valui alleni. Hetkessä kylmyys tarttui minuun; tuli jäädäkseen. Näköärsykeiden runsautta tasapainotti täydellinen hiljaisuus - ikuinen avaruus oli saapunut. Makasin aivan liikkumatta ja lumihiutaleet putoilivat puoliavoimeen suuhuni. Avaruus oli saapunut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot