Perjantai- ilta

Runoilija Susiin kuuluva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuskasta voi syntyä jotain kaunista kun sille antaa tilaisuuden. Jokaisen pitäisi oppia nauttimaan tästä hetkestä.

Minä en aio luopua pilvilinnastani,
siellä on turvallista,
se suodattaa tuskan kauniiksi sanoiksi,
löytää vihreimmän ruohonkorren,
antaa arvokasta toivoa.

Tuskan kautta voin kirjoittaa historiani,
palata ikävimpiin hetkiini,
käyttää käänteisvoimaa
ja muistaa sen
mikä on hyvää ja kaunista.
 

Joka ikinen perjantai-ilta
Tukehdun yksinäisyyteeni.
Kuinka sinä et ole vieressäni
Toimimassa ihmispatterinani.
Tukehdun tajutessani
Kuinka kiinteästi sinua rakastan.

Mutta kun olet vieressäni,
Eivät tunteeni ole yhtä vahvat.
Sillä silloin olet siinä,
Etkä mahdollisesti kuollut.
Olet siinä.
Ja kaikki on ikuisesti hyvin.

Kunnes saapuu seuraavan
Perjantai-illan
Musertava kaipuu.
Pitkä yö
Edeltää vain
Rakkaudentäyteistä lauantaita.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot