Niin erilaisia, mutta silti niin samanlaisia

Runoilija Susiin kuuluva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuskasta voi syntyä jotain kaunista kun sille antaa tilaisuuden. Jokaisen pitäisi oppia nauttimaan tästä hetkestä.

Minä en aio luopua pilvilinnastani,
siellä on turvallista,
se suodattaa tuskan kauniiksi sanoiksi,
löytää vihreimmän ruohonkorren,
antaa arvokasta toivoa.

Tuskan kautta voin kirjoittaa historiani,
palata ikävimpiin hetkiini,
käyttää käänteisvoimaa
ja muistaa sen
mikä on hyvää ja kaunista.
 

He ovat kuin tyttö ja poika,
niin erilaisia,
mutta silti niin samanlaisia.

He ovat yhtä, kuin tyttö ja poika,
joista toinen on maasta
ja toinen toisen lihasta ja luusta.

Kuin kuin kissa ja koira.
Inhoavat toisiaan,
mutta toimivat samalla magneetteina.

Kuin vesi ja kasvi ovat he,
sillä tarvitsevat toisiaan
pystyäkseen elämään.

He elävät yhdessä läpi elämänsä
ja lopussa
päätyvät samaan paikkaan.

Selite: 
Alunperin vuonna 2006 kirjoitettu runonen, joka löytyi "arkistojen kätköistä" muuton yhteydessä. Hieman sujuvammaksi muokattuna lisäsin sen nyt tänne.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot