Veljeni Leijonamieli

Runoilija timpetku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2007
Viimeksi paikalla: 29.5.2021 14:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen, pohdiskeleva toisten kanssa helposti toimeen tuleva mukava mies. Runoilijana noviisi.....mutta elämän kokemusten matkamittarissa on jo kilometrejä. :)) Kurkatkaa rohkeasti ja kommentoikaa runojani!
 

Myrskyn jälkeen
iskevät mainingit maahan
ne kaukaiset tuulet
jotka erilleen saattoi
kaksi toisiaan rakastavaa

en tiedä kuka Afrikan löysi,
enkä tiedä kuka omisti Amerikan,
syvällä sydämessä
tiedän että olen
löytänyt veljeni
lempeiden maininkien mukana
palasit elämääni

Selite: 
Velipojalle syntymäpäivänä kirjoitettu runo. Hieno ja tärkeä ihminen elämässäni!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainio runo

 

Käyttäjän kaikki runot