Pienempi kuin kolme

Runoilija panul

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kymmenen kuukautta yhdessä
Tanssien, nauraen, itkien
Välillä ilosta, välillä surusta

Kadu en hetkeäkään kanssas
Kaiken pitänyt tapahtua
Kasvaa ihmisenä, yksilönä

Yksilön muuttuessa muotoon me
Sydän täynnä iloa ja riemua
Kun vaeltaa saan kanssas

Sua just tollaisena rakastan
Etkä ihanammaksi voiskaan muuttua
Sua kaikesta siitä haluan kiittää

Muistan vuodet ennen meitä
Enkä niihin koskaan palata halua
Pidän susta kiinni viimeiseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
panul Kesä meni jo 27.7.2012 0 Runo
panul Sorry 4.6.2012 0 Runo
panul Pienempi kuin kolme 6.12.2011 0 Runo
panul Vaellus 5.11.2011 0 Runo
panul Naapuri 20.10.2011 0 Runo
panul Kyynel 3.9.2011 1 Runo
panul 20.8.2011 4 Runo
panul Vankila 20.8.2011 1 Runo
panul Rooma 27.7.2011 1 Runo
panul Tahdon 26.6.2011 2 Runo