Nimetön

Runoilija vellamo

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 18.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tahtoisin olla lähelläsi

ottaisit kainaloosi,
saisin käpertyä sinne
sulkisit pahan pois ympäriltäni,
piiloutuisin maailmalta

vedän syvään henkeä,
hukun tuoksuusi
painaudun lujemmin,
tunnen lämpösi

tietäisin sinun olevan lähelläni,
et ajaisi pois
tuntisin kätesi ympärilläni,
et päästäisi irti

tahtoisin olla lähelläsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Läheisyyden kaipuuta, äärimmäisen koskettavaa, sen voi tuntea.

Upea, kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot