Talvi suli kevät tuli

Runoilija Elasi

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En keksi mittää
 

Myös talvi joskus loppuu ja kevät tulee vaan.
Sen huomaa lapsi pienoinen ku haistaa ilmaa pikkaisen.Tippui vettä oksiltain,kun jo aurinko paistaa alkoihan.Jää ja lumi suli jo ennen odotusten.Nyt lapsen lumiukkonen se huokui somatusten.

Lapsi aamuun heräsi kun luntain tippui katoiltain.Se ryminä ja tyminä ihan kamala hyrinä siitä alkoi kun amppari se jatkoi jo matkaa ison maan se pistää aikoi lastakaan,mut mamma juoksi hätihin kuin pieni räti tätihin.Nyt lapsi iloiseksi tuli ja kaunis sääkin muuttui ja suli :)

Semmoinen oli mun runo/tarina.Toivottavasti pidätte näistä.

Selite: 
Huh huh tossa oli aika moinen väsääminen :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot