Paskiainen

Runoilija icy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siirappia valuu korvista..
 

Mä puren sua nilkkaan, revin sun hiuksesi pois
ja jos lähdet karkuun,
mä lakanas alla jo oon

Olet mun neulanukke, tökin piikeillä sua
ja kun olet rampa
sanon "it´s not my fault"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot