Elämäni

Runoilija enkelinsiivet

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on ikuista, jos sen elää rakkaansa kanssa.
 

Viet liikaa ajatuksistani,
Olet liikaa mielessä,
kehossa.
Annoit elämälleni tarkoituksen
ja annat edelleen.
Vuoksesi jaksan elää!

Haluan sua elämääkin enemmän,
sillä
rakastan
ja
kaipaan sinua.
Haluan että olet elämäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkautta eli ihana pidän

 

Käyttäjän kaikki runot