hyvästit..

Runoilija magia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Jumalanrauhaan,
ja lämmin kädenpuristus.
Katsot silmiin, ja näen
katseessasi surunsekaista sääliä,
pyytäen sanattomasti anteeksi.
Anteeksi sitä, ettet rakastanut minua.
Anteeksi sitä, etten minä ollut
tarpeeksi hyvä sinulle.
Mutta katseesi myös kertoo
että se kaikki on nyt ohi.
Että et halua enää edes
esittää kiinnostusta.

Katson sinuun, kyllä
minä pärjään.
Sanon että
ei tässä mitään,
kyllä minä pääsen yli.
Minä pärjään.
Vaikka oikeasti
tahtoisin huutaa
ja kiljua ja itkeä
lohduttomasti.

Haluaisin nakata
jonkin esineen
seinään, niin kovaa
että se menee rikki.
Koska minun sielussani
jokin on palasina,
sydän revittynä riekaleiksi.

Olit elämäni. Olit kaikkeni.
Mutta kukaanhan ei voi
saada kaikkea..

Toivon vain, että olet
onnellinen.
Ja että joskus joku muu
saa olla kanssasi onnellinen.
Joku, joka on tarpeeksi hyvä
sinulle.

Selite: 
,,,
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot