Itsemurha

Runoilija Whitney

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä näen syksyn lehdissä
sinun kosketuksesi

Taivaan tiedän
sinun maalanneen
Minun lempivärein

Ja se humina,
joka kuiskaa korvaani
"Sua aina rakastan"
on sinun äänesi

Minä jätän oven lukitsematta,
ikkunan raolleen
Tänä yönä odotan saapuvaksi
Lunta, pakkasta

Koska sinä rakastat talvea

 

He sanovat tietävänsä,
miltä minusta tuntuu

Ovat väärässä

En minä menettänyt rakkaintani
Koko elämääni
En minä menettänyt toivoa

Minä menetin otteeni
Sinun kädestäsi

Selite: 
Katuen, Whitney.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot