Sateenpoistaja

Runoilija GlassTear

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Noo.. ei oo oikeestaan mitään kerrottavaa.
 

En ole
Täydellinen
Posliininukke
Lahjapaperissa

Mutta silti
Yhä edelleen
Pyydän yhtä asiaa
Itsekkäästi

Älä mene pois
Jää vielä hetkeksi
Suothan hymysi
Vain minulle?

Hiljaisuus
Sattuu eniten
Tukehtuneet sanat
Kuolevat huulilleni

Herätä ne
Naurullasi
Opeta minut
Lentämään

Siiveniskuja
Pienten perhosten
Vatsanpohjassani
Pysykää siellä

Selite: 
Omistettu rakkaalle ihmiselle. ♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot