Et tiedä yhtään

Runoilija betty

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I hope that I'll see you really soon.
 

Jos väität tuntevasi kipua,

et todellakaan tiedä millaista minun tuskani on.

Selite: 
:/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot