Ehkä - ikuinen kysymys

Runoilija betty

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I hope that I'll see you really soon.
 

Vaikka välillämme olisikin pitkä matka,

ehkä katselemme tälläkin hetkellä samaa kuuta,

ja ehkä jossain syvällä sisimmissämme,

mietimme toisiamme.

Selite: 
mut eeeeii..
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ajatus runossasi.
Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot