Viisi vuotta

Runoilija mima

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kenkälaatikoita,
hammasharja

Hajuvesi, jonka ostit minulle
en enää käytä sitä

Valokuvakehyksiä,
tauluja,
kaiuttimet,
säästöpossu

Peili,
tuulitakki,
sinun tuoksusi

Ja sukka,
jolle en edes etsi paria

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on ilmava ja terävä.
Viimeinen viilto on loppu lause.
Sen merkitys laajenee, jos unohtaa sanan sukka.

Voi surku.

Paljon puhuva runo.

Loppulause tuo runoon piristävän chili-vaikutuksen.

koskettavan hieno runo

Melkein kuin pelkkä lista,
mutta niin paljon enemmän...

Hieno runo muistojen aarteistosta.
Onnea syntymäpäivääsi!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mima Viisi vuotta 21.2.2011 6 Runo
mima Kuusissa kasvaa omenoita 13.11.2010 7 Runo
mima Alku 12.11.2010 0 Runo
mima Nimetön 23.10.2010 0 Runo
mima Tyytymätön 26.9.2010 2 Runo
mima Nimetön 16.2.2010 0 Runo
mima Nimetön 7.1.2010 0 Runo
mima Yhä odotan 16.12.2009 0 Runo
mima Ei kiinnosta 7.12.2009 1 Runo
mima Kasvutarina 30.11.2009 0 Runo