Pilvenhattarapensaikko

Runoilija Saya

nainen
Julkaistu:
58
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2023 23:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä tulit ja kävelit
s
uoraa sisään
s
ydämeeni
kuin mitään vuosia
tai etäisyyksiä
ei koskaan olisi ollutkaan
meidän välissä
enkä minä mitenkään
voinut peittää
sitä iloa
ja kyyneleitä
joita poskiltani kuivasit
eikä sieluni ollut aikoihin ollut
niin auki ja onnellinen 

Sinä tulit ja kohtasit
s
uurella herkkyydellä
hellin kosketuksin
hymyilevillä silmilläsi
ja olit siinä
tässä
kuin olisit aina ollut
ja minä lensin 
juuri kasvaneilla siivilläni
silmittömällä ilolla
ja rakkaudella
pilvenhattarapensaikkoon
ilman suojuksia

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nimi oli se mihin tartuin!🪷 Ihana omaperäinen sana, ja herkkä iloinen runo!☀️

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot