Nimetön

Runoilija I-ina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet upea,
se ainoa oikeani.
Kukaan muu,
ei voi ottaa paikkaasi.
En mä halua,
ketään muuta mun maailmaani.

Olet valoni,
päivänpaisteeni, ehkä joskus,
jopa mieheni.
Kukaan muu,
ei tunnu yhtä ihanalta,
kukaan muu,
ei tunnu näin oikealta.

Käsiisi tahtoisin jäädä,
unohtaa maailman.
Antaa sen mennä.
Tahdon vain sinur,
rahdothan sinäkin kulta minut?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
I-ina Unelma, mitä se tarkoittaa? 20.5.2011 0 Runo
I-ina Nimetön 10.5.2011 0 Runo
I-ina Nimetön 10.5.2011 0 Runo
I-ina Nimetön 10.5.2011 0 Runo
I-ina Nimetön 17.10.2010 0 Runo
I-ina Nimetön 17.10.2010 0 Runo
I-ina Nimetön 17.10.2010 0 Runo
I-ina Ajatuksia.. 23.6.2010 0 Runo
I-ina Nimetön 23.6.2010 0 Runo
I-ina Nimetön 23.8.2009 0 Runo