Anteeksipyynti-selityskirje..

Runoilija Cairit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan kuin uudelleen pitäsi opetella koko elämä alusta.
 

Meidän pitäisi puhua kylläkin kasvotusten mielestäni, mutta koska se ei onnistu niin pitää puhelimessa puhua. Mä oon kelanu tätä meijän juttua alusta asti ja miettinyt tätä, koska kuulin, että siellä mökillä olit kysellyt toisen tytön, eli Hannan numeroa ja näi. Mä otin riskin meijän suhteen, vaik tiedän omat ongelmani ja että mulla on tunteita erästä toista kohti.

Kun hänet näin, menin mokamaan tietäen että hän vaa pelaa mulla. Löytäisin monia syitä mun käytökselleni, mut totuus on, et oon vaa niin paska enkä osaa pitää kii hyvän olon tunteest ja ihmisist, jotka sen tekee. Karkotan kaiken hyvän ympäriltä, ja must tuntuu pahalt, satutan vaa itteni.

Mun pitää selvittää itselleni, mitä haluan, toivon, että tämä olisi toiminut, mutta kovin vaikeata kun ei edes olla nähty ja mulla ei ole kokemusta seurustelusuhteista. Haluaisin kyllä jatkaa, mutta mutta, jos sä oot enemmän kiinnostunut Hannasta, niin ei voi mitään. Olen pahoillani, mutta toivon että pidät hauskaa juhannusta! Tuntuu, että pidän itseni kiduttamisest, sillä sä olet tosi kiva ollut, multa vaa järki katoo. Toivottavasti löydät jonkun, joka pystyy tarjoamaan sinulle sen, mitä mä en ainakaan täl hetkel pysty.

En pysty ees kertomaan, miten paljon minua ärsyttää, lupasin vielä muille ja itselleni, että en tule satutamaan sinua ja välitän susta. Mut hölmöilin taas ja saan taas kestää tekojeni seuraukset. Toivottavasti löydät tavan antaa anteeksi / ymmärtää, en tiedä, mitä haluan.

Selite: 
sitä vaa mokaa joskus. pitäkää hyvästä kii, vaik m iten paljon se pahis vetäisi puoleensa. mut jos se vaa pelaa sul, ni eikö oo parempi valita se poika, joka ei ole niin rajoja rikkova ja pitää ja välittää ihan oikeasti? <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Cairit Nimetön 7.10.2007 0 Runo
Cairit paskiaine 6.7.2007 0 Runo
Cairit voimaton 6.7.2007 0 Runo
Cairit kii 6.7.2007 0 Runo
Cairit väsynyt 6.7.2007 0 Runo
Cairit Unikaveri. 25.6.2007 0 Runo
Cairit Nimetön 25.6.2007 0 Runo
Cairit Kun.. 24.6.2007 0 Runo