Viha

Runoilija Flikka89

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen löytänyt sen kaiken jonka olen halunnut.
Sinä autoit vaikka olet minua satuttanut.
Osasit kyllä arvostaa minussa kaikke hyvää
Minä tiesin että olet pelkkää pyhää.
Osasit myös auttaa ja lohduttaa
Mutta sekään minuun ei tahtonut auttaa.
Onneksi sinun ja minun välillä tuli riitaa
Koska olit pelkkää suoraa viivaa.
Et sinä edes muita ajattelut
Kunhan vaan itse sait olla imarreltu.
Vaikka sinä jotenkin autoit minua jatkamaan
Kuitenkin toivon ettemme enää ikinä tapaa!
Olet jotain niin sairasta!

Selite: 
Tarina ei kerro minusta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Flikka89 Nimetön 18.2.2008 0 Runo
Flikka89 Enkelin lento 4.2.2008 0 Runo
Flikka89 Sanoma 27.1.2008 0 Runo
Flikka89 Miksi? 27.1.2008 1 Runo
Flikka89 Viha 25.4.2007 0 Runo
Flikka89 Ystävä 17.4.2007 2 Runo
Flikka89 Ajatus 16.4.2007 1 Runo
Flikka89 Hän 15.4.2007 1 Runo