Kun silmäni mä suljen
Näen siinä meidät ja tulevaisuuden.
Siihen kuuluvat ilot ja surut
Kuin myös meidän omat huhut.
Tämä suhde ei kaadu koskaan
Vaikka joku sen haluaisi ostaa.
Elämme nyt ja täällä
Niin kuin taivaan päällä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvin onnistunut tulkinta (: pidän kovasti!