Nimetön

Runoilija kurimus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herääminen aamun valkeuteen,
taidan nähdä unta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun runo pysäyttää, pistää miettimään runo on onnistunut. Runo antaa ohjeet, ja ohjeet on vain nuoria joita pitkin voi joko kulkea tai sitten luoda omat nuoransa jotta näkisi runon uudessa valossa. Itse pyrin tekemään runoni niin monitulkinnallisesti ettei tälläisiä nuoria välttämättä edes pysty erottelemaan. Mitä aamun valkeus tässä kertoo runon minälle? Talvimaisemaan herääminen? Kuoleminen? Tai kaikkea muuta... "taidan nähdä unta" onko se epätoivoinen/toivoikas/kaihoisa/pelokas? Jokainen liittää oman hetkisen elämänsä tilanteen sopivaksi runoon ja luo näin oman tulkintansa joka on ihan oikeassa niinkuin toisenkin.

Surumielinen, kaihoisa,
kuitenkin kaunis, tai ainakin runominä näkee kaunista unta. Toisaalta juuri se, että kyseessä on uni, tekee tästä niin riipaisevan surullisen.
Hetken pohdinnan jälkeen runo on taidokkaampi kuin ensinäkemältä ajattelisi,
todellinen taideteos.

 

Käyttäjän kaikki runot