Muutto

Runoilija 98bf97365fde3648d2c51e7be956626e

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.4.2007
Viimeksi paikalla: 21.11.2018 0:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En arvannut, että tunteeni nousisivat näin pintaan sinun takiasi.

Kerroit tänään. että hiihtoloman jälkeen emme näkisi enään koskaan.

Ensiviikko olisi viimeinen kouluviikkosi ja viimeinen viikko jolloin näen sinut. sen jälkeen en koskaan näkisi sinua enään.

En koskaan.
Kun kerroit, että muuttaisit silmäni täyttyivät kyynelistä. Miksi?

Eihän minulla pitänyt enään olla tunteita sinua kohtaan.

Rakastan sinua vieläkin ystävänä tai enemmänkuin ystävänä, vaikka et pidäkkään minua sinun ystävänäsi.
Viikko, jonka vietimme kesällä rippikoulussa tuskin koskaan unohtuisi, silloin tutustuimme toisiimme paremmin.

Painan sen mieleeni, sydämmeeni

Toivottavasti näemme vielä joskus.

Selite: 
kirje tyylinen runo. ei mitään parhaimmistoa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot