Marraskuu

Runoilija unreality

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkeli lensi halki taivaan, pyysin päästä mukaan. Enkelin kädestä kiinni otin, mutta en ilmaan nuossutkaan. Kai joku tarttui jalkaani, ei antanut minun lähteä. Taistelin vastaan, toivoin ja odotin. Kunnes ymmärsin, ei aikani vielä ollutkaan.
 

Tahtoisin olla niin kylmä
Kylmä kuin marraskuu
Se jäätävä tuuli,
joka puiden lävitse puhaltaa
Ne huurteiset kukat,
jotka pakkanen on vienyt mukanaan

Jos olisin kuin marraskuu,
olisin niin kylmä
Kuin jäätävä tuuli
- ettet edes haluaisi lähelleni

Marraskuu - et olisi tullut
Marraskuu - eikä minun tarvitsisi kääntää selkääni
Niin kylmä, ettei mahtavinkaan lämpö
yllä enää luokseni

Kylmä kuin marraskuu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot