Nimetön

Runoilija siipirikkoinen

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pienen pieni siili
keräksi käpertyi,
suojeli itseään
kun vaara lähestyi.

Osaisinpa minäkin
keräksi käpertyä
ja itseäni suojella.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

se pitää opetella :)

runona tää on aivan mahtava <3
ihana vertauskuva.

Suloisesti kirjoitettu
meille kaikille tutusta
tunteesta kun pelottaa.

tosi viehättävä ja siilit on aivan ihana eläimiä

Kauniin herkästi kirjoitat!

olen samaa mieltä siilit on tosi ihania. meillä niitä on näkynyt 5 yhdellä kertaa. niiden touhuja on ihana seurata, kun ne tuhistaa.

 

Käyttäjän kaikki runot