Nimeni..

Runoilija Reissumies87

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ulospäin suuntautunut mutta samalla hieman sisäänpäin välillä kääntyny nuorimies..
 

Tuonenjoen kutsun kuulin,kauniisti se kuiski nimeäni,
virran luokse sokeana kuljin,varpaani kastoin,
nimelläni minua kutsuit,
syvemmälle minua ohjasit,tyynen veden alle panoin pääni,
syliisi ikuiseen jäin. Tuuli nimeni kauas kantoi,korvaasi sen kuiskasi,
silloin tiesit,palaisi koskaan enää en.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot