katumus

Runoilija Reissumies87

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ulospäin suuntautunut mutta samalla hieman sisäänpäin välillä kääntyny nuorimies..
 

Kuljen pimeässä,vain kuun surumielinen kajo seuranani,poskia pistelee onhan pakkas yö,kuljen vailla päämäärää,kuvasi kädessäni,muistot kaikki mielessäni. Syytän itseäni ja mietin miksi kaiken väärin tein. Tiedänhän minä,olin itsekeskeinen ja ajattelematon,kuin tuuliviiri mieleni pyöri. rumia sanoja sinulle sanoin, nyt niillä sanoilla itseäni piiskaan,uudestaan ja uudestaan. Jos voisit joskus anteeksi antaa,ja saisin sua sylissäni kantaa,näyttäisin sinulle maailman toisenlaisen,sekä miehen nöyrän,erillaisen.

Selite: 
omia mietteitä..tiedä sit mihin kategoriaan tämä pitäisi oikeasti laittaa..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot