irrallaan

Runoilija paperisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaunis kiitos kaikille jotka lukevat runojani ja jättävät niihin arvostelunsa! :) Aloittelin runo(-ja valokuvaus yms.)blogia, joten käykää kurkkaamassa, jos kiinnostaa: http://if-my-heart-was-a-poem.blogspot.fi/
 

täkki valuu ulos lakanasta
aikani kuluu valvoesssa

aamulla nukun pommiin
bussissa maksan univelkoja

valkeat valheet huulillani
en enää itsekään tiedä

kirjoitan unelmista
vaik' kaukokaipuuta en kai omista

jätän yövalon aina palamaan
ja syön ahdistukseeni

sitten juoksen karkuun
oloni on niin loputtoman irrallinen

mitä on todellisuus?
miksi tää mun kaipaus?
kaiken takana on kai
luvouus?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot