Ikuinen vankeus

Runoilija Braile

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä odota turhaan, odotus on vain turhauttavia hetkiä joita ei korvata
 

Minun syytäni kaikki
väität
Minä pidän sinua vankina
sanot ilme värähtämättä
Ei rakkauteni sinuun
ole minun syyni
en pidä sinua vankina
Rakastaa saa, muttei omistaa
kaikki sanovat

En halua omistaa,
haluan aikaa kanssasi
En halua kahlita,
haluan tuntea kanssasi

En myöskään halua satuttaa, en ikinä
vaikka minuun sattuu jo välinpitämättömyytesi

Sydämeni tärisee
kun olet luonani
Pelkään sen menevän sijoiltaan
ja hyppäävän kurkkuuni
Siksi annan sen nyt sinulle
en fyysisesti, mutta henkisesti

Pidä siitä hyvää huolta
Sitä saat pitää vankina
koska sitä se juuri haluaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Braile Naurettavaa 14.9.2011 0 Runo
Braile Rintalastan alla 12.9.2011 0 Runo
Braile Tekosyy 12.9.2011 0 Runo
Braile Hiljaisuus 29.7.2011 0 Runo
Braile Onni 23.5.2011 2 Runo
Braile Ketunrauta 15.5.2011 0 Runo
Braile Toinen 15.5.2011 0 Runo
Braile Ikuinen vankeus 15.5.2011 0 Runo
Braile Katso 15.5.2011 1 Runo
Braile Tunne 12.5.2011 0 Runo