Rintalastan alla

Runoilija Braile

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä odota turhaan, odotus on vain turhauttavia hetkiä joita ei korvata
 

Oli synkkä ja myrskyinen
tyttö kirjoittaa
Kirjoittaa kuin maailmanlopun aattona
Hän ei kirjoita jännitysdekkaria
eikä rakkaustarinaa
Hän kirjoittaa rintalastan alla sykkivästä lihaksesta
jonka rytmi muuttuu
Hän kirjoittaa menetetystä lapsuudestaan
joka häneltä riistettiin
Hän kirjoittaa niellyistä kyyneleistä
avuttomuudesta
sietämättömästä tunteesta
joka häntä syövyttää
Kuin rikkihappo puuta

Ei koskaan saanut pelätä poikabakteereja
heitellä lumipalloja
antaa jäätelön kesäkuumalla valua sormille
ihastua naapurin kikkarapäiseen poikaan

Ei saanut rakastua monta vuotta vanhempaan ammattikoululaiseen
juoda halvinta viiniä salaa kavereiden kanssa
ostaa pastellinvärisiä luomiväripaletteja
itkeä särkynyttä sydäntä

Tämä tyttö omisti synkän ja myrskyisen lihaksen
jonka rytmi muuttui
hänen rintalastansa alla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Braile Naurettavaa 14.9.2011 0 Runo
Braile Rintalastan alla 12.9.2011 0 Runo
Braile Tekosyy 12.9.2011 0 Runo
Braile Hiljaisuus 29.7.2011 0 Runo
Braile Onni 23.5.2011 2 Runo
Braile Ketunrauta 15.5.2011 0 Runo
Braile Toinen 15.5.2011 0 Runo
Braile Ikuinen vankeus 15.5.2011 0 Runo
Braile Katso 15.5.2011 1 Runo
Braile Tunne 12.5.2011 0 Runo