Nimetön

Runoilija Soihtu

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 23.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Että silloinkin kun aurinko tummenee
Päivän päässä valo sammuu, ja tulee takaisin
Että aika vie kaiken mukanaan
Sinne suru ja tuska häviää
Että epätoivo päätyy kauas täältä
Kipu nukkuu pois kun sitä ei usko

Se kaiken vie mukanaan, ja lyhistyy
Sirpaleiksi päivään auringosta
Sydän murtunut se valuttaa verensä pois
Viha elämään palaa mun luo

Ja tuuli kertoo kaiken mitä sen pitää
Minä uskon satulinnoihin, pumpulipilviin
Pieni enkelini katsoo minuun ja hymyilee
Se sanoo ei oo mitään pelättävää
Haluan uskoa, ja uskonkin
Painan pääni alas mä katoan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot