toive

Runoilija katastrofi

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

unelmoi elääksesi rakasta kuollaksesi kuole rakastaessasi
 

En halua suo menettää,
en ikinä unohtaa.

Haluan rakkautemme ikuistaa,
sormuksiin sen kirjoittaa.

Yhteisen kodin meille rakentaa,
jossa aika meidät vanhentaa.

Selite: 
kommenttia :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on ihana runo... :D

Kuullostaa ihan kosinnalta... kauniilta, elämän mittaiselta. Ihana runo...

Kaunista. Kuulostaa aivan omilta haaveiltani.. :)

 

Käyttäjän kaikki runot