Nimetön

Runoilija katastrofi

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

unelmoi elääksesi rakasta kuollaksesi kuole rakastaessasi
 

tulit luokseni
otit minut syliisi tuntuu kuin
sydämmeni olisi sulanut

tiesit mitä teit

veit sydämmeni
se oli sulaa vahaa käsissäsi

toivon että pidät siitä hyvää huolta

se ei kestä enää yhtään eroa
yhtään valhetta
sydämmeeni ei mähdu enää yhtää arpea

Rakastathan minua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti saat rakkauden - tulet rakastetuksi. Kauniisti kirjoitat. Hyvää syntymäpäivää:)

Niimpä, edelliseen viitaten..

 

Käyttäjän kaikki runot