Nimetön

Runoilija korte

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 21.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ajat yön pimeydessä,
vaaroja pelkäämättä,
kun minä niitä kotona pelkäämässä,
sinun puolestasi.
ikävä..
olisitpa täällä,
minun vieressäni,
minä sinun kainalossasi,
nukkumassa,
pelkäämättä mitään.
sinä,
vain sinä,
saat tuntemaan oloni turvalliseksi..
kyyneleet poskillani,
odotan,
että olisi jo viikon loppu...
silloin näen sinut <3

Selite: 
ikävä on niin kova
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot