Minä & sade

Runoilija Lily Rush

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sade naputteli ikkunalautaa
laiskasti,
kuin kyllästyneenä.
Sade kaipasi seuraa ja kysyi,
olinko vielä kotona.

Keskustelimme säästä, enimmäkseen,
odotellessamme sen loppumista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska runo.

Jotenki herkkä
samalla.

 

Käyttäjän kaikki runot