Voima

Runoilija Minki

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen Minkinen, iältäni muka aikuinen, mutta sisimmässäni ikuisesti eksynyt pikkuinen :)
 

Olen turta.
Ympärillä tapahtuu, mikään ei kosketa.
Haluan tuntea kaiken, raivoavan rakkauden,
joka räjäyttää kuin salamanisku taivaan rakastellessa maata.
Haluan tuntea sen voiman,
sen, joka saa vartalon sykkimään.
Ravistele mut hereille,
sytytä mut tuleen,
anna mulle syy tuntea.

Selite: 
Patoutunutta olotilaa aistittavissa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Minki Lennä 26.3.2007 0 Runo
Minki Kello 26.3.2007 0 Runo
Minki Voima 20.3.2007 0 Runo
Minki Kevät 16.3.2007 0 Runo
Minki Sinulle 29.1.2007 0 Runo