Nimetön

Runoilija sapi88

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 24.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauniita hetkiä sun
kans jaoin tuolla puolen.
Yhdex hetkeks jätin
kaiken huolen.
Muulla ei ollut väliä.
Tää ajaton hiljaisuus,
kun vain kaunistaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot