Usko

Runoilija TappajaTumppu

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 26.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everytime a child says 'I don't believe in fairies' there is a little fairy somewhere that falls down dead.
 

Mä en usko enää unelmiin,
en rakkauteen.
En usko satuihin,
en tyhjiin lupauksiin,
en vääriin totuuksiin.

Se kaikki on menneen ajan unelmaa,
uskoa siitä, että kaikki muuttuisi hyväksi.
Usko sanana menettää merkitystään.

Selite: 
? comments ?
Kategoria: 
 

Kommentit

Siltähän se voi välillä tuntua.Jonkin aikaa.

 

Käyttäjän kaikki runot