Minun polkuni

Runoilija kanerva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2007
Viimeksi paikalla: 13.12.2019 19:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos olisin valinnut toisin,
Kulkenut toista tietä,
Niin Olisinko tyhjyyttään kumiseva astia,
Vai runsaudestaan jakava saavi,
Olisinko onnesta täyttyvä,
Vai suruunsa jäävä.

Olisiko ympärilläni ihmisiä,
Välittäviä,
Pettäviä?
Vai olisiko ketään.

En tiedä,
Enkä tahdo,
Minun tieni on johdettu näin,
Ja jos katson taakseni,
Kompastun vain edessäni oleviin kiviin.

Selite: 
Hieman erilaisempaa runoilua kuin aikaisempani
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon lopetukseen sisältyy viisaus, joka kaikkien pitäisi kirkkaana mielessä pitää

 

Käyttäjän kaikki runot